Werkwijze

De offerte die u via internet aanvraagt is vrijblijvend en gratis. Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor uw houten lichtstraat op maat.

Akkoord offerte

Als u akkoord gaat met de offerte maken we een afspraak maken bij u thuis. Zo ontstaat er direct een goed beeld van de situatie. Tevens meten wij dan de exacte maten op.

Akkoord order

Als u nogmaals akkoord gaat en wilt dat we met de werkzaamheden gaan beginnen vragen wij u een aanbetaling te doen van 25%.

Levertijd

De levertijd gaat altijd in samenspraak met u. Doorgaans kunnen we na 4 á 8 weken opleveren.

Voorbereiding

Doorgaans beginnen we met het afdekken van de vloer met een dik zeil en worden breekbare spullen weggezet. Het is prettig als u hierbij helpt maar is geen vereiste.

Maten checken

Alvorens de monteurs beginnen met het open maken van het dak controleren deze eerst of de maten van de lichtstraat overeenkomt met de gewenste uitsparing.

Tijdsduur plaatsen

Wij plaatsen de lichtstraat in de ochtend en werken het geheel aan de binnen- en buitenzijde netjes af. Wij hebben ons er in gespecialiseerd en werken snel en efficiënt.

Het glas

Omdat wij alles in eigen beheer produceren en plaatsen hebben we ook onze eigen glaszetter in dienst die er voor zorgt dat het glas snel en vakkundig geplaatst wordt.

Afwerken

Afhankelijk van de gemaakte afspraken over de afwerking aan de binnenkant van de woning wordt het kozijn door middel van 12 mm plaatmateriaal en waar nodig met afwerklatten afgewerkt. De buitenkant hoeft zelden of nooit afgewerkt te worden.

Oplevering

Nadat de houten lichtstraat gemonteerd is en al uw spullen weer op hun plek zijn gezet loopt de monteur de houten lichtstraat met u na om te kijken of alles naar wens is. Resterende 75% dient voldaan te worden.

Nazorg

Zes tot acht weken na afronding van de montage nemen wij contact met u op om te vragen of alles nog steeds naar wens is. Mocht er iets aan de hand zijn dan maken wij een afspraak met u om hetgeen op te lossen.

[top]

Facebook